Natur kosmetik

Kun de allerbedste bedste råvarer
Vi laver vores produkter i hånden for at kunne arbejde med råvarerne så skånsomt som muligt for at bevare deres egenskaber.

FISCHER PURE NATURE KOSMETIK

Fischer Pure Nature hviler på et grundlag af mere end 25 års erfaring med æteriske olier, naturkosmetik og hudpleje.

Fischer Pure Nature tilbyder det ‘naturlige’ valg indenfor såvel plejeprodukter til hele kroppen, uanset alder og køn samt æteriske olier for krop og sjæl og bygger på en holistisk og miljøbevidst tankegang.

Kun de allerbedste, mest naturlige og reneste råvarer accepteres – naturlig og økologi er selvindlysende faktorer.

Naturkosmetik fra Fischer Pure Nature er produceret i Danmark, uden lange miljøbelastende mellemtransporter, inden den når frem til kunden.

Vi anvender, når muligt, råvarer der er godkendt til Ecocert certificering

Som førende leverandør til wellness, bad og spa-huse, går Fischer Pure Nature heller ikke på kompromis, når der skal nytænkes og skabes produkter

Personligt samarbejde, kvalitet, smidighed og saglighed er også en naturlig ingrediens i vores succes inden for ‘Privat label’ til fx hoteller, kurbade, frisører og fitnesscentre

Kontakt

FISCHER PURE NATURE
Danstrupvej 27 D
DK-3480 Fredensborg

+45 8648 5500
mail@fischer-pure-nature.dk

Åbningstider
MAN-TOR: 09:00 – 16:00
FREDAG: 09:00 – 14:00
LØR-SØN: Lukket

e-mærket

www.fischer-pure-nature.dk er en e-mærket netbutik, derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis FORBRUGER HOTLINE, når du handler hos os.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Tilmelding

Til vores nyhedsbrev

Ja, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev fra Fischer Pure Nature med tips, tilbud og nyheder. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via link i bunden af nyhedsbrevet.