FAQ

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål og hjælpeartikler om vores produkter.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Herunder finder du oftest stillede spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for anden info er du meget velkommen til at kontakte os.

HVORDAN BRUGES ÆTERISKE OLIER

Æteriske olier har et utal af anvendelsesmuligheder og kan anvendes til alt fra ren aromaterapi til opblanding i cremer, lotions og olier. Æteriske olier kan også anvendes til aromalamper og nogle af dem kan endda indtages. Det er dog vigtigt, at huske altid at fortynde olien inden brug uanset formål.

HOLDBARHED PÅ ÆTERISKE OLIER & DUFTOLIER

Som udgangspunkt kan æteriske olier holde sig i 3-5 år afhængig af den enkelte olie.

Citrusolier har en holdbarhed på 3 år. Andre kan holde sig i 5 år.

Duftolier har en holdbarhed på 4 år. Ingen af olierne bliver farlige blot fordi de går lidt over dato, men de mister nogle af deres egenskaber.

ER DER FORSKEL PÅ ÆTERISK OLIE OG DUFTOLIE?

Æteriske olier er skabt af naturens råvarer og bevarer planternes egenskaber, der har været afholdt i tusindvis af år, og gør olierne egnede til aromaterapi og saunagus.

Duftoliernes kemiske sammensætning er som de æteriske oliers, men de er skabt i et laboratorium og mangler planternes virkning.

Hjælpeartikler

Herunder finder du hjælpeartikler og anden produktinformation.

Tilmelding

Til vores nyhedsbrev

Ja, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev fra Fischer Pure Nature med tips, tilbud og nyheder. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via link i bunden af nyhedsbrevet.

0