Æteriske olier

Æteriske olier fra Fischer Pure Nature er 100% rene

 

  • Æteriske olier er 100% rene og udvundet af planter
  • Ingen tilsætning af syntetiske eller naturidentiske stoffer
  • Olierne kan optages gennem indånding og ved lokalbehandling

ÆTERISKE OLIER FRA FISCHER PURE NATURE ER 100% RENE

Æteriske olier fra Fischer Pure Nature er 100% rene og udvundet af planter ved vanddampdestillation eller kold-presning.

Æterisk betyder flygtig og let fordampelig. Æterisk olie findes i mange planter, bl.a. i frugtskaller, blomster, bark, blade og rødder. Olierne udvindes oftest ved vanddampdestillation af de friskhøstede planter.

Fischer Pure Natures æteriske olie er 100% naturprodukter uden tilsætning af syntetiske eller naturidentiske stoffer.

Olierne kan optages gennem indånding og ved lokalbehandling på huden via massage, creme, peeling, bade, omslag og kropsmasker. Olierne er kraftige plantekoncentrater, der anvendes dråbevis eller fortyndet (0,5-1 %).

ANVENDELSE AF ÆTERISKE OLIER

Inhalation
2-3 dråber kommes i en skål, kogende vand hældes over. Dæk hovedet med et håndklæde og inhaler dampene i ca. 5 min. eller så længe det føles behageligt.
Behandlingen kan foretages 3 gange dagligt.

Massage
Olien blandes op i mandelolie (eller anden vegetabilsk olie) i forholdet 20 – 40 dråber æterisk olie til 1 dl. mandelolie.
Massagen kan udføres efter behov.

Duftlampe/Aromalampe
Duftlampens skål fyldes næsten op med vand. 5-10 dråber æteriske olier dryppes i, og fyrfadslyset tændes. Herefter opholder man sig i nærheden. Olien vil spredes i luften. Vi anbefaler at der regelmæssigt bliver udluftet i et rum hvor der bruges duftlamper.

Rensningen af hud
Rens huden med 2-3 dråber olie på en våd vatrundel/klud.

OBS: Anvend aldrig produkterne ufortyndet på huden. Fortynd dem altid før anvendelse og brug dem med forsigtighed.

FISCHER PURE NATURE BRUGER DE RENESTE OLIER

Vi sætter en dyd i at udforske verden for nye rene æteriske olier til vores sortiment. I samarbejde med vores Private Label kunder, finder vi frem til lige den duft, de ønsker til deres produkter.

Æteriske olier og duftolier bliver rent lovgivningsmæssig klassificeret som kemikalier, hvis de bruges til kosmetisk/aromaterapeutisk (saunagus) brug. Derfor skal de mærkes efter kemikalielovgivningen. Det indebærer, at de skal mærkes med faresymboler, risikosætninger og sikkerhedssætninger. Der er derfor vigtigt at man bruger dem med omhu.

AT ARBEJDE MED ÆTERISKE OLIER

Når du arbejder med æteriske olier, bør du gøre det med samme omhu, som når du bruger medicin. Æteriske olier tilbyder mange fantastiske egenskaber inden for en holistisk livsstil. Husk dog på, at når du arbejder med de rene æteriske olier, så er mindre bedre end for meget.

Hvis du anvender æteriske olier ufortyndet direkte på huden, kan enkelte mennesker risikere at udvikle permanent overfølsomhed. Symptomer på overfølsomhed kan variere fra person til person. Det kan virker som en hudallergi, der kan give voldsom kløe og alvorlige udslæt. Mere alvorlige tilfælde, kan føre til åndedrætsbesvær eller endda anafylaktisk chok. Er du først blevet allergisk over for en bestemt æterisk olie, er sandsynligheden for at du også vil være det – selvom den bliver fortyndet – ret stor fremover. Det betyder, at du fremover ville kunne være allergisk over for andre produkter, der indeholder den specifikke olie. Derfor anbefaler vi altid, at du fortynder dine æteriske olier før brug.

Disse advarselsmærker vil fremgå på Fischer Pure Natures rene æteriske olier.

Betydning af advarslers mærker:

Sundhedsskadelig lokalirriterende hudsensibiliserende

Kræftfremkaldende, mutagen og reproduktionsskadelig. (efter gamle regler mærket med dødningehoved)

Giftig for vandlevende organismer.

 

Læs også Anvisninger ved brug af æteriske olier