Æteriske olier fra Fischer Pure Nature er 100% rene.

Æteriske olier fra Fischer Pure Nature er 100% rene æteriske olier udvundet af planter ved vanddampdestillation eller kold-presning og for duftoliernes vedkommende, naturlige og naturidentiske duftstoffer.

Æterisk betyder flygtig og let fordampelig. Æteriske olier findes i mange planter, bl.a. i frugtskaller, blomster, bark og rødder. Olierne udvindes oftest ved vanddampdestillation af de friskhøstede planter.

Fischer Pure Natures æteriske olier er 100% naturprodukter uden tilsætning af syntetiske eller naturidentiske stoffer.

Olierne kan optages gennem indånding og ved lokalbehandling på huden via massage, creme, peeling, bade, omslag og kropsmasker. Olierne er kraftige plantekoncentrater, der anvendes dråbevis eller fortyndet (0,5-1 %).

OBS: Anvend aldrig æteriske olier ufortyndet på huden.

Anvendelse:

Inhalation
2-3 dråber kommes i en skål, kogende vand hældes over. Dæk hovedet med et håndklæde og inhaller dampene i ca. 5 min. eller så længe det føles behageligt.
Behandlingen kan fortages 3 gange dagligt.

Massage
Olien blandes op i mandelolie (eller anden vegetabilsk olie) i forholdet 20 – 40 dråber æterisk olie til 1 dl. mandelolie.
Massagen kan udføres efter behov.

Duftlampe/Aromalampe
Duftlampens skål fyldes næsten op med vand. 5-10 dråber olier dryppes i, og lyset tændes. Herefter opholder man sig i nærheden. Olien vil spredes i luften. Vi anbefaler at der regelmæssigt bliver udluftet i et rum hvor der bruges duftlamper.

Rensningen af hud
Rens huden med 2-3 dråber æteriskolie på en våd vatrundel/klud.

Fischer Pure Nature´s Æteriske Olier:

Vi sætter en dyd i at udforske verden for nye rene æteriske olier, til vores sortiment, samt at vi i samarbejde med vores Private Label kunder, finder frem til lige den duft, de ønsker til deres produkter.

Selvom Fischer Pure Nature bruger de reneste æteriske olier, er det vigtigt at man bruger dem med omhu.

Æteriske olier og duftolier bliver rent lovgivningsmæssig klassificeret som kemikalier, hvis de bruges til kosmetisk/aromaterapeutisk (saunagus) brug. Derfor skal de mærkes efter kemikalielovgivningen. Det indebærer, at de skal mærkes med faresymboler, risikosætninger og sikkerheds sætninger.

Når du arbejder med æteriske olier, bør du gøre det med samme omhu, som når du behandler medicin. Du behøver ikke undgå æteriske olier helt. For de tilbyder mange, fantastiske egenskaber inden for en holistisk livsstil. Husk dog på, at når du arbejder med de rene æteriske olier, så er mindre bedre end for meget.

Fortynd altid dine æteriske olier før anvendelse på huden og brug dem med forsigtighed.

Hvis du anvender æteriske olier u-fortyndet direkte på huden, kan du risikere at udvikle permanent overfølsomhed. Symptomer på overfølsomhed kan variere fra person til person. Det kan virker som en hudallergi, der kan give voldsom kløe og alvorlige udslæt. Mere alvorlige tilfælde, kan føre til åndedrætsbesvær eller endda anafylaktisk chok. Er du først blevet allergisk over for en bestemt æterisk olier, er sandsynligheden for at du også vil være det – selvom den bliver fortyndet – ret stor fremover. Det betyder, at du fremover ville kunne være allergisk over for andre produkter, der indeholder den specifikke olie. Derfor anbefaler vi altid, at du fortynder dine æteriske olier før brug.

Disse advareles mærker vil fremgå på Fischer Pure Natures rene æteriske olier. advarse-aeterisk-2advarse-aeterisk-1advarelser-aeterisk

Betydning af advarslers mærker:

advarse-aeterisk-2Sundhedsskadelig lokalirriterende hudsensibiliserende

advarse-aeterisk-1 Kræftfremkaldende, mutagen og reproduktionsskadelig. (efter gamle regler mærket med dødningehoved)

advarelser-aeterisk Giftig for vand-levende organismer.

x

Find vej

Kontakt os

Kontakt info

Danstrupvej 27 D
DK-3480 Fredensborg

+45 8648 5500
mail@fischer-pure-nature.dk

Åbningstider
MAN-TOR: 09:00 - 16:00
FREDAG: 09:00 - 14:00
LØR-SØN: Lukket


Kurv