Æteriske olier

Vores æteriske olie er 100% rene
Olierne kan optages gennem indånding og ved
lokalbehandling på huden via massage

NATURKOSMETIK DER VIRKER

Fischer Pure Nature hviler på et grundlag af mere end 25 års erfaring med æteriske olier, naturkosmetik og hudpleje.

Fischer Pure Nature tilbyder det naturlige valg inden for plejeprodukter til hele kroppen,
uanset alder og køn samt æteriske olier for krop og sjæl og bygger på en holistisk tankegang.

Kun de allerbedste, mest naturlige og reneste råvarer accepteres for naturlighed er et must, og vi benytter økologi, hvor det er muligt til vores kosmetik og olieblandinger, der er produceret i Danmark.

Som førende leverandør til wellness, bad, saunagus og spa-huse, går Fischer Pure Nature heller ikke på kompromis, når der skal nytænkes og skabes produkter.

Personligt samarbejde, kvalitet, smidighed og saglighed er også en naturlig ingrediens i vores succes inden for ‘Privat label’ til bl.a. hoteller, kurbade, livsstilbutikker og grossister.

NATURKOSMETIK og æteriske olier

Vores kunder elsker os, fordi vores produkter holder et højt kvalitetsniveau, uanset om det handler om vores naturkosmetikprodukter eller vores æteriske olier, der kommer fra hele verden.

Men også fordi vi yder en god service, og altid er åbne for dialog med vores kunder, uanset om du er privat person, stor eller lille virksomhed.

Vores produkter kan købes her på hjemmesiden eller gennem en af vores mange forhandlere fysisk eller online i ind-og udland. Se listen over forhandlere.

Med venlig hilsen
Team Fischer Pure Nature

e-mærket

www.fischer-pure-nature.dk er en e-mærket netbutik, derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis FORBRUGER HOTLINE, når du handler hos os.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Tilmelding

Til vores nyhedsbrev

Ja, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev fra Fischer Pure Nature med tips, tilbud og nyheder. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via link i bunden af nyhedsbrevet.

0