Effektive dybderensende masker, der regenererer huden og giver fornyet balance, liv, tone og glød.

Ansigts- og kropsmasker fra Fischer Pure Nature er effektivt dybde renser masker som vil afhjælpe tilstoppede porer og eksfolierer for at fjerne døde hudceller.

Personlig pleje og velvære.
Daglig afrensning af huden holder overfladen ren og frisk, men ønskes en mere dybdegående renselse kræves mere målrettede produkter som kropsindpakning og ansigtsmasker.
Produkterne anvendes som stimulerende, afgiftende kur, der regenererer huden og giver fornyet balance, liv, tone og glød.
Som frontløber inden for WELLNESS-området er Fischer Pure Nature altid vågen og på udkik efter nye scores.
Vi er leverandør til spa-og-wellness-huse i hele Danmark – samt til den private bruger, der har fokus på betydningen af den lille selv-forkælelse.
Masser af feedback fra vores kunder stikker retningen ud for vores produktudvikling.
Med vores grundlæggende viden om hvordan man beskytter og nærer kroppens største organ, huden, kan vi tilbyde en række af meget lækre og målrettede behandlings-produkter.

Til brug som en ansigtsmaske bland en teskefuld pulver/Ler med den samme med vand eller kold kamille te, rosenvand/Orangeblomstvand kan også bruges. Anvend på ansigt og hals, undgå området omkring øjnene og læbe-området. Lad den virke i 10 – 15 minutter eller indtil den er tør. Skyl med lunkent vand. Brug evt. en fugtig vaskeklud. Anbefales 1 gang om ugen eller hver 14 dag.

Kurv

Find vej

Kontakt os

Kontakt info

Danstrupvej 27 D
DK-3480 Fredensborg

+45 8648 5500
mail@fischer-pure-nature.dk

Åbningstider
MAN-TOR: 09:00 - 16:00
FREDAG: 09:00 - 14:00
LØR-SØN: Lukket

Kurv

x