Hårpleje

Hårpleje som shampoo og hårolier fremstillet af naturlige ingredienser, som styrker og plejer dit hår.

 

  • Hårprodukter udviklet i samarbejde med frisører
  • Naturlige ingredienser som styrker og plejer dit hår
  • Hårolier der giver håret glans og styrker

hårpleje som passer til din hårtype

Find den bedste hårpleje til dit hår, uanset om du har brug for shampoo til tørt, fint, skadet, farvet hår eller den mere enkle til normalt hår. Fischer Pure Nature lægger vægt på at fremstille naturlige hårprodukter, som styrker og plejer dit hår.

Både kvinder og mænd kan miste farve og fylde i håret, og blive mere tyndhårede med alderen. Perioder med stress, sygdom, graviditet m.m. kan også påvirke håret og kræve mere bevidst hårpleje. Uanset årsag, er det faktisk muligt at forebygge det meste ved at bruge nænsomme og rene produkter med plejende olier.

Vores shampooer, og andre produkter til håret, er udviklet i samarbejde med frisører.

TIP: mange vegetabilske olier er gode som hårolie. Det gælder bl.a. arganolie, kokosolie og jojobaolie.

Brug dem direkte i håret, og bland gerne olier.

Olier er utroligt gode til at tilføre fugt, gode fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter til håret, som kan hjælpe med at genoprette hårets fugtbalance og beskytte håret i løbet af dagen.
Alle kan have gavn af en olie til håret, men den er specielt et must, hvis håret er tørt, slidt, mat eller uregerligt.
Brug også hårolie, hvis håret ofte er udsat for solens skarpe stråler, eller hvis der bruges hårtørrer, glattejern og andre varmeapparater til styling af håret.

Hårolier – 1-5 dråber fordeles mellem håndfladerne og gnides ind i hårspidserne. Skal ikke skylles ud. Kan også anvendes til farvet hår. Giver håret glans og styrker ødelagte hårspidser.