Duftlamper

Duftlamper

Duftlamper fra Fischer Pure Natures giver langsom og behagelig spredning af aroma fra æteriske olier og duftolier i hjemmet, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted. Æteriske olier giver udover duft også en aromaterapeutisk virkning, hvor duftolier udelukkende afgiver duft.

 

  • Duftolier der passer til dig
  • Dufte der skaber den rette stemning
  • Flere modeller af duftlamper

Duftlamper

Nogle kalder duftlamperne for aromalamper, men det gør ikke den store forskel, da det er de samme produkter der tales om. Ordet ‘aroma’ kommer oprindeligt fra det græske sprog og betyder vellugt eller vellugtende krydderi. Hvor aroma stammer fra Grækenland, så kommer aromaterapi, som vi kender det i dag, oprindeligt fra Frankrig. Hvis du gerne vil i gang med at anvende aromaterapi derhjemme, så er det faktisk noget som ikke kræver særlig meget for at komme i gang. Med en duftlampe, lidt æterisk olie, et fyrfadslys og lidt vand er du allerede godt på vej med at bruge aromaterapi til at skabe den rette stemning. Og med en ‘duft til enhver stemning’ er der masser af muligheder for at du kan finde netop den kombination, der passer til dig.

I Fischer Pure Natures sortiment af aromalamper indgår flere modeller. De er alle lavet af keramik og giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige farver, mønstre og størrelser.

SÅDAN ANVENDER DU DUFTLAMPER

Der fyldes vand i skålen øverst på lampen, tilføj få dråber af den æteriske olie eller duftolie i vandet. Et fyrfadslys tændes og stilles inde i lampen, derved opvarmes vandet og aromaen vil langsomt og behageligt sprede sig i rummet.

Sørg altid for at der er godt fyldt op med vand i skålen, mens lyset er tændt.

Æteriske olier giver udover duft også en aromaterapeutisk virkning, hvor Duft olier udelukket kun afgiver duft.

Duftlamper må ikke brænde uden opsyn og husk også at placere lampen utilgængeligt for børn.