GØR DIN HUD Vinterklar

 

Er din hud klar til at stå imod de skiftende vejrforhold, den hårde kulde uden for og det tørre indeklima?
Se, hvordan du gør din hud vinterklar.

 

Al dette er med til at din hud kommer ud af balance.

Fischer Pure Nature giver dig gode råd til hvad du nemt kan gøre, for at din hud bliver vinterklar og om hvordan du beskytter din hud igennem vinteren.

Rens din hud både morgen og aften

Fremgangsmåde: Vask dit ansigt godt med Fischers Rensemousse, massér moussen godt ind med cirkulære bevægelser og skyl så din hud med lunkent vand. Nu er din hud ren og dine porer er åbne.  Det er vigtigt, at du bruger en fed cremer om dagen og aftenen efter rensning, du giver derved din hud et vitaminboost og masser af fugt både morgen og aften.

Vi anbefaler, at du bruger Fischers Sheabutterscrub til kroppen, Fischer Argan Creme eller Rebuild Dagcreme til ansigtet om morgenen og Rebuild Serum Hyaluronic Acid om aftenen. For at holde mest muligt på fugten, skal du komme cremen på, lige når du kommer ud af badet, mens huden stadig er fugtig.

Peeling til krop og ansigt:

Velfugtet hud er smuk hud – men uanset hvor meget fugt, du giver huden, kan det ikke trænge igennem døde hudceller.

Forkæl din hud et par gange om ugen med en Sheabutterscrub, så den bliver blødere og lettere kan optage plejeprodukter.

“Det grå ansigt”:

Når vinteren sætter ind, og den solbrune farve forsvinder, anbefaler vi Fischers Tonet creme for at give din hun en fin glød i ansigtet.  Tonet creme er en moderne creme, der tilbyder skønhedspleje på to niveauer, både det øjeblikkelige og det langsigtede. Cremen blender fint ind med den naturlige hudtone og udjævner med det samme farveforskelle, hvilket giver en smuk, naturlig glød.

Hår:

Brug Fischer Fischer Shampoo Grape, en mild shampoo med naturlig balsameffekt. Fischer Grape Shampoo opbygger, plejer og beskytter hår og hovedbund med proteiner, B-vitaminer og 100% æteriske olier med bl.a. antiseptisk virkning.

Vinterkulden og den til tider regnfulde klima kan give dit hår en tør fornemmelse, du kan med vegatabilskeolier tilføre dit hår ny glans og liv. LINK.

Lange varme bade er jo skønne, men ikke godt for din hud.
Fischer anbefaler: Sæt tiden i badet lidt ned om vinteren – selvom det er fristende at stå under den varme bruser i timevis og blive opvarmet.
Huden tørrer ud og bliver ru af for meget varmt vand, så skru ned for temperaturen og tiden i badet.

Husk dine læber.
Den bløde hud på læberne er særligt udsat i kulde. Så det er vigtig at pleje dem, Fischer læbepomade er en lille, lækker og blød læbepomade som yder lindring, pleje og beskyttelse under alle klimatiske forhold – også ved tørt indeklima.

Husk også at drikke vand om vinteren

Du er sikkert ikke lige så tørstig i vinterkulden som i sommervarmen, men derfor har din krop stadig brug for vand. Drik mindst en 1½liter om dagen. For husk når din krop er gennemfugtet, er din hud det også.

Fischer ønsker jer alle en skøn vinter.

 

Tip: En lille side gevinst er Fischer Pure Natures FODKIT, perfekt til selvforkælelse og som værtinde gaven eller bare til en som ønsker en skøn oplevelse. Vi skal jo heller ikke glemme vores fødder selv om de er lukket inde i varme støvler…