GØR DIN HUD SOMMERKLAR

Den dejlige danske sommer banker nu på døren… Er din hud klar til at gå ind i sommeren med glans? Undrer du dig nogle gange over, hvad der gør, at huden bliver grå og trist? Det er døde hudceller, der hober sig op på overfladen af din hud. Men du kan med en lille indsats bringe nyt liv til den triste hud.

Fischer Pure Nature giver dig gode råd til hvad du nemt kan gøre, for at din hud bliver sommerklar.

TIP: Brug Orangeblomst eller rosenvand som et opfriskende og svalende pift på din sommerhud. 

Det er vigtigt, at du ikke bruger fede cremer om dagen, men venter til om aftenen, hvor du kan give din hud et vitaminboost og masser af fugt. Vi anbefaler, at du bruger Fischers Sheabutterscrub eller vegetabilske olier til kroppen og Rebuild Dagcreme til ansigtet om morgenen og Rebuild Serum Hyaluronic Acid om aftenen.

Kroppen:

Forkæl din hud et par gange om ugen med en bodyscrub, så den bliver blødere og lettere kan optage plejeprodukter. Påfør din scrub med bløde cirkelbevægelser og vær omhyggelig med knæ, albuer, hænder, fødder og balder, da disse områder udskiller mange døde hudceller. Saltet i scrubben fjerner både døde hudceller og affaldsstoffer og tilfører desuden mineraler.

Vi anbefaler Økologisk Arganolie, der er god til hele kroppen og giver din hud en helt ny glans. Inden for hudpleje er Argan Olie Økologisk en ener. Arganolie kaldes for skønhedsolien. Denne olie indeholder alle de essentielle fedtsyrer der findes og er dermed den rigeste, naturlige kilde til antioxidant. Arganolie indeholder et højt indhold af F og E-vitamin som er stærkt cellefornyende. Olien kan bruges til både til hud og hår.

Få sommergløden frem med Selvbruner Skum, som skaber et smukt og naturligt sommer look. Fischer Pure Natures Selvbruner Skum indeholder et særligt sukkerstof, Dha, som iværksætter en naturlig proces i hudens øverste lag og giver en ensartet, gyldenbrun farve efter bare 6-8 timer. Anvendelse: Start med at bruge en BodyScrub – for at rense huden ren for døde hudceller. Fordel skummet i et tyndt lag. Lad det tørre ca. 1-1,5 timer. (Vent med at gå i bad til efter 7 timer). Påfør fugt til huden i form af bodylotion eller olie efter første bad. Husk at beskytte tøj og hud, der ikke skal tage farve.

Ansigtet:

Når sommeren kommer er det tid til skifte din foundation. Byt din vinterfoundation ud med Fischers Tonet creme.  En moderne creme, der tilbyder skønhedspleje på to niveauer, både det øjeblikkelige og det langsigtede. Cremen blender fint ind med den naturlige hudtone og udjævner med det samme farveforskelle, hvilket giver en smuk, naturlig glød. Den tillader huden at ånde frit og giver en dejlig holdbar fugtighed, så teinten fremstår fløjlsblød og sund dagen igennem. Med sin smidige konsistens er den let at fordele tyndt og jævnt på huden. Den kan bruges alene eller over en dagcreme, hvis huden mangler fugt. Da cremen er lavet på basis af vores regenererende creme, har den samme meget opstrammende og collagenintensiverende egenskaber oveni at den plejer og beskytter optimalt.

Vask dit ansigt godt med Renseskum, massér moussen godt ind med cirkulære bevægelser og skyl så din hud med lunkent vand. Nu er din hud ren og dine porer er åbne afslut med koldt vand.

Brug Argan Dagcreme som er en unik nærende dagcreme med en kombination af ingredienser, der opretholder et optimalt niveau af hudhydrering og øger celle regeneration. Dagcremen påføres om morgenen på ansigt og hals. Arganolie er rig på essentielle fedtsyrer, især linolsyre. P.g.a. det høje indhold af linolsyre, minimerer arganolien hudproblemer som dehydrering og tab af hudens elasticitet. Fischers Argan Dagcreme indhold af antioxidativ arganolie og E-vitamin hjælper til at beskytte hudens naturlige barriere, så den forbliver frisk og velplejet. CREMEN ER PARFUMEFRI

Ind imellem er der hvert forår og sommer nogen som plages af bumser i ansigtet, på halsen og ofte ned på forsiden af brystet. Dette er meget irriterende, der er ikke en sikkerhed på hvorfor der er nogen, der reagerer på den måde på solens stråler. Men en ting er vigtigt at du beskytter din hud mod solen. Så brug altid en høj solfaktor creme. Men hvis din hud alligevel bryder ud med bumser vil Fischer Pure Nature anbefalde at du bruge Clean Serum, Fischers Clean Serum reducerer problemhud og genopbygger huden. Hæmmer bakterievækst på huden og giver samtidige huden fugt. Ved tør hud, brug Clean Serum under din dagcreme. Appliceres på problemområder i et tyndt lag 1-2 gange dgl., ved sart hud 1 gang dgl. før sengetid. Forsigtighedregler: Bør ikke anvendes i øjenregionen eller på slimhinder. Bør ikke anvendes på brystvorter i ammeperioden. Bivirkninger: Forbigående rødme, brænde kan forekomme i huden. Dette aftager dog hurtigt! Hvis man oplever ubehag ved brug, skal man afvaske huden med rent vand.

Øjnene:

Øjenomgivelserne er mere sarte end resten af ansigtet. Derfor kræves der en mere skånsom behandling. Fischer Pure Natures øjencreme giver huden rundt om øjnene fugt, tilfører spændstighed og virker kølende. Anvendes hver anden dag i de første par uger for at vænne øjenomgivelserne til A-vitaminerne. Ved daglig brug er den opstrammende og har intensiverende virkning på collagendannelsen.

Fødder:

Sommer er ofte lig med bare fødder, og hvem vil ikke gerne have velplejede fødder. Fischer anbefaler et Fischer FodKit. Kittet består af: UrteTe med urter, der virker udrensende på de indre organer. Urtefodbad: Salt med velduftende urter. Peeling Creme: Mineralholdig creme med ler og abrikoskernemel. Aktive Creme: Blødgørende, fugtgivende creme med æteriske olier, der øger blodgennemstrømningen i fødderne. Desuden får du brug for en fodfil. Fremgangsmåde: Start med at lave en kande urtete. Læg Urtefodbadet i behageligt varmt vand i en balje. Mens fodbadet nydes sammen med en kop urtete, peeles benene med peelingcremen. Skyl benene med vand fra baljen. Fil evt. hård hud af med fodfilen. Tør fødderne grundigt. Afslut behandlingen med at smøre fødderne ind i Aktiv creme.

Hår:

Brug Fischer Grape shampoo, en mild shampoo med naturlig balsameffekt. Den letter udredning og tæmmer et stort, levende og uregerligt hår, så det bliver mere medgørligt. Opbygger, plejer og beskytter hår og hovedbund med proteiner, B-vitaminer og 100% æteriske olier med bl.a. antiseptisk virkning.

Saltvand kan give dit hår en tør fornemmelse, du kan med Fischers hårolier tilføre dit hår ny glans og liv. Olien indeholder naturlig solbeskyttelse og er talgregulerende.  Anvendelse: Få dråber fordeles på hænderne og derefter i hårspidserne.

Bikinilinien og hår under armene:

Når hår gror ud kan det have en uheldig tendens til at dykke tilbage i hårsækken og forårsage røde eller betændte knopper. Fischer anbefaler, at du bruger vores milde Renseskum som baberskum, da den ikke udtørre huden, er rensende og samtidige tilfører huden fugt, så tendens til røde knopper minimeres. Anvendes til intimbarbering og til hele kroppen.

Mange kvinder foretrækker at fjerne hårene med voks, men netop denne metode øger risikoen for indgroede hår, fordi hårene ikke altid trækkes helt ud af huden, men derimod knækker lige under hudoverfladen. Det resterende hår snor sig under huden og kan ikke vokse ordentligt ud igen. Her anbefaler Fischer, at du eksfolierer grundigt på området, men pas på ikke at skrubbe for meget, da det kan overføre bakterier og gøre irritation og dermed betændelse endnu værre.

Anvend Fischers Helende creme efter barbering. En fantastisk creme med utallige anvendelsesmuligheder, idet den bringer omgående lindring til irriteret hud. Cremens virkestoffer er gennemprøvet af mange tilfredse kunder, der ynder “at have den i huset” som en uundværlig all-round creme i tilfælde af skællende og kløende hud. Optages hurtigt, fedter ikke, afstøder og fornyer døde hudceller – efterlader huden mat og silkeblød. Helende creme er også god som after-sun behandling.

Husk altid at give din hud en masse fugt, især om sommeren.

Husk også at beskytte din hud med solcreme, og undlad lange ophold i solen, når den er stærkest. Til solskader er Aloe Vera Gel, og Aloe Vera Juice effektive til after-sun behandlinger.

Fischer ønsker jer alle en skøn sommer.

Kurv

Find vej

Kontakt os

Kontakt info

Danstrupvej 27 D
DK-3480 Fredensborg

+45 8648 5500
mail@fischer-pure-nature.dk

Åbningstider
MAN-TOR: 09:00 - 16:00
FREDAG: 09:00 - 14:00
LØR-SØN: Lukket

Kurv

x