GØR DIN HUD SOMMERKLAR

Den dejlige danske sommer banker nu på døren… Er din hud klar til at gå ind i sommeren med glans? Undrer du dig nogle gange over, hvad der gør, at huden bliver grå og trist? Det er døde hudceller, der hober sig op på overfladen af din hud. Men du kan med en lille indsats bringe nyt liv til den triste hud.

Fischer Pure Nature giver dig gode råd til hvad du nemt kan gøre, for at din hud bliver sommerklar.

Det er vigtigt, at du ikke bruger fede cremer om dagen, men venter til om aftenen, hvor du kan give din hud et vitaminboost og masser af fugt. Vi anbefaler, at du bruger Fischers body lotion til kroppen og Regenererende creme til ansigtet om morgenen og Fischers kokoscreme om aftenen.

Kroppen:

Forkæl din hud et par gange om ugen med en bodyscrub, så den bliver blødere og lettere kan optage plejeprodukter. Påfør din scrub med bløde cirkelbevægelser og vær omhyggelig med knæ, albuer, hænder, fødder og balder, da disse områder udskiller mange døde hudceller.

Vi anbefaler kokosscrub, der er god til hele kroppen og giver din hud en helt ny glans. Den koldpressede kokosolie smelter ud på huden og giver samtidig beskyttelse. Desuden indvirker den med antimikrobielle egenskaber i kraft af de essentielle fedtsyrer laurinsyre og myristinsyre. Saltet i scrubben fjerner både døde hudceller og affaldsstoffer og tilfører desuden mineraler.

Ansigtet:

Når sommeren kommer er det tid til skifte din foundation. Byt din vinterfoundation ud med Fischers Tonet creme.  En moderne creme, der tilbyder skønhedspleje på to niveauer, både det øjeblikkelige og det langsigtede. Cremen blender fint ind med den naturlige hudtone og udjævner med det samme farveforskelle, hvilket giver en smuk, naturlig glød. Den tillader huden at ånde frit og giver en dejlig holdbar fugtighed, så teinten fremstår fløjlsblød og sund dagen igennem. Med sin smidige konsistens er den let at fordele tyndt og jævnt på huden. Den kan bruges alene eller over en dagcreme, hvis huden mangler fugt. Da cremen er lavet på basis af vores regenererende creme, har den samme meget opstrammende og collagenintensiverende egenskaber oveni at den plejer og beskytter optimalt. Cremen har desuden en solfaktor på 7.

Til peeling af ansigtet anbefaler Fischer at du bruger Peelingcreme. Denne ansigtspeeling består af abrikoskernemel i en nærende mineralcreme, der er nænsom mod din hud.

Fremgangsmåde: Vask dit ansigt godt med Fischers Rensemousse, massér moussen godt ind med cirkulære bevægelser og skyl så din hud med lunkent vand. Nu er din hud ren og dine porer er åbne. Påfør en urtemaske fra Fischer, igen med cirkulære bevægelser og lad masken virke 10 til 15 min mens du slapper af. Vask til sidst masken af med en klud med lunkent vand. Dup forsigtigt huden tør og giv den et fugtboost med Fischers Regenererende creme eller Aqua serum.  Din hud vil stråle. Hvis du har problemer med acne, er det vigtigt at du kun bruger hænderne til at skylle ansigtet. Acnehud kan ellers blive irriteret, da en klud altid vil skrubbe lidt.

Øjnene:

Øjenomgivelserne er mere sarte end resten af ansigtet. Derfor kræves der en mere skånsom behandling.

Fischer Pure Natures øjencreme giver huden rundt om øjnene fugt, tilfører spændstighed og virker kølende. Anvendes hver anden dag i de første par uger for at vænne øjenomgivelserne til A-vitaminerne. Ved daglig brug er den opstrammende og har intensiverende virkning på collagendannelsen.

Fødder:

Sommer er ofte lig med bare fødder, og hvem vil ikke gerne have velplejede fødder.

Fischer anbefaler et Fischer FodKit.

Kittet består af:

UrteTe med urter, der virker udrensende på de indre organer.

Urtefodbad: Salt med velduftende urter.

Peeling Creme: Mineralholdig creme med ler og abrikoskernemel.

Aktive Creme: Blødgørende, fugtgivende creme med æteriske olier, der øger blodgennemstrømningen i fødderne.

Desuden får du brug for en fodfil.

Fremgangsmåde:

Start med at lave en kande urtete.

Læg Urtefodbadet i behageligt varmt vand i en balje.

Mens fodbadet nydes sammen med en kop urtete, peeles benene med peelingcremen. Skyl benene med vand fra baljen. Fil evt. hård hud af med fodfilen.

Tør fødderne grundigt. Afslut behandlingen med at smøre fødderne ind i Aktiv creme.

Hår:

Brug Fischer Grape shampoo, en mild shampoo med naturlig balsameffekt. Den letter udredning og tæmmer et stort, levende og uregerligt hår, så det bliver mere medgørligt. Opbygger, plejer og beskytter hår og hovedbund med proteiner, B-vitaminer og 100% æteriske olier med bl.a. antiseptisk virkning.

Saltvand kan give dit hår en tør fornemmelse, du kan med Fischers hårolier tilføre dit hår ny glans og liv. Olien indeholder naturlig solbeskyttelse og er talgregulerende.  Anvendelse: Få dråber fordeles på hænderne og derefter i hårspidserne.

Bikinilinien og hår under armene:

Når hår gror ud kan det have en uheldig tendens til at dykke tilbage i hårsækken og forårsage røde eller betændte knopper. Fischer anbefaler, at du bruger vores milde Barberingsolie med talgregulerende, cellefornyende og antiseptisk virkning.

Olien skåner huden under den mekaniske barbering, så tendens til røde knopper minimeres. Oliens naturlige plejestoffer gør efterbehandling overflødig: Hurtig og effektiv. Anvendes til intimbarbering og til hele kroppen.

Mange kvinder foretrækker at fjerne hårene med voks, men netop denne metode øger risikoen for indgroede hår, fordi hårene ikke altid trækkes helt ud af huden, men derimod knækker lige under hudoverfladen. Det resterende hår snor sig under huden og kan ikke vokse ordentligt ud igen. Her anbefaler Fischer, at du eksfolierer grundigt på området, men pas på ikke at skrubbe for meget, da det kan overføre bakterier og gøre irritation og dermed betændelse endnu værre.

Anvend Fischers Helende creme efter barbering. En fantastisk creme med utallige anvendelsesmuligheder, idet den bringer omgående lindring til irriteret hud. Cremens virkestoffer er gennemprøvet af mange tilfredse kunder, der ynder “at have den i huset” som en uundværlig all-round creme i tilfælde af skællende og kløende hud. Optages hurtigt, fedter ikke, afstøder og fornyer døde hudceller – efterlader huden mat og silkeblød. Helende creme er også god som after-sun behandling.

Husk altid at give din hud en masse fugt, især om sommeren.

 

Husk også at beskytte din hud med solcreme, og undlad lange ophold i solen, når den er stærkest.

Fischer ønsker jer alle en skøn sommer.

x

  • HÅNDSPRIT – Tea Tree

    55,00 DKK

  • Hårbånd

    40,00 DKK


Find vej

Kontakt os

Kontakt info

Danstrupvej 27 D
DK-3480 Fredensborg

+45 8648 5500
mail@fischer-pure-nature.dk

Åbningstider
MAN-TOR: 09:00 - 16:00
FREDAG: 09:00 - 14:00
LØR-SØN: Lukket


Kurv