Velvære i saunaen med rene olier fra Fischer Pure Nature – bliv inspireret af vores Saunagus hæfte.

SaunaGus velvære i sauna med rene olier. Fischer Pure Nature har fremstillet 3 smukke plakater og et inspirationshæfte, vi anbefaler til opslagsværk om saunagus.

Mette Fischer fra Fischer Pure Nature har gennem 27 år samarbejdet med Sumo Lotus – forfatter til bogen ”Aromaterapi” – om sammensætning af virksomme blandinger af naturlige æteriske olier til mange specielle formål.

VELVÆRE MED VANDDAMP OG NATURLIGE ÆTERISKE OLIER:

Vand er på mange måder det vigtigste naturlige lægemiddel, vi har. Vi består mest af vand. Vi drikker vand flere gange dagligt, og vi renser os i det varme vand. Vanddamp afslapper og åbner hudens porer, så affaldsstoffer kan udskilles. Kombineret med naturlige æteriske olier kan den udrensende virkning forøges og desuden påvirke vores psyke: Olierne kan stimulere, afbalancere, virke afslappende, eller opkvikkende ved stresstilstande.
Æteriske olier optages både gennem huden og gennem åndedrættet. Huden er kroppens største organ med funktion af bl.a termostat og afgiftningsorgan. Vores psykiske velbefindende kan også direkte aflæses på kroppen: Vi bliver blege, vi rødmer, eller vores hud bliver gusten, når vi er syge eller deprimerede. Psykisk har olierne forskellige virkninger på vores nervesystem – afslappende, som fx Ylang-ylang – eller opkvikkende som fx eucalyptusolie.

Bliv inspireret af Fischer Pure Nature’s SAUNAGUSHÆFTE, og få vejledning om og i sanuagus, samt de æteriske oliers virkninger, både til spahuse eller i privaten.

Kurv

Find vej

Kontakt os

Kontakt info

Danstrupvej 27 D
DK-3480 Fredensborg

+45 8648 5500
mail@fischer-pure-nature.dk

Åbningstider
MAN-TOR: 09:00 - 16:00
FREDAG: 09:00 - 14:00
LØR-SØN: Lukket

Kurv

x