1. Fischer Pure Nature
  2.  » 
  3. Sortiment
  4.  » Kropspleje
Kropspleje

Kropspleje

Kropspleje er udviklet på basis af mange års erfaring

 

  • Ingen Parabener
  • Økologibaserede kropspleje produkter
  • Effektive virkestoffer.

Kropspleje produkter, som plejer og beskytter huden i en stresset hverdag.

Kropspleje fra Fischer Pure Nature er blevet til på baggrund af en god blanding af ny viden og ældgammel erfaring. På kort og lang sigt giver det bredspektret hudpleje i form af såvel beskyttelse som forskønnelse og afstressning af huden. Samlet muliggør det en effektiv skønhedspleje.

I vores produkter er flere af tidens helt store scores inden for skønhedspleje allerede gamle kendinge. Inklusive antiage, squalane, samt E- og A-vitamin.

Dertil kommer naturligvis anvendelse af naturens egne, rene og meget virksomme urter- og planteekstrakter med blandt andet antiseptiske egenskaber og phytosteroler.

De seneste og mere kostbare sværvægtere som DayMoist, hyaluronsyre low/high og olivenbaseret emulgator giver meget effektive og moderne skønhedscremer.

Hos Fischer Pure Nature afsøger vi hele tiden, råvareområdet, for nye opdagelser og vil altid være troværdige i forhold til information. Endvidere vil vi altid gå efter at finde frem til de bedste råvarer inden for den naturlige kosmetik, også til vores produkter inden for kropspleje.

Kosmetik fra Fischer Pure Nature udmærker sig generelt ved at have et højt indhold af de effektive virkestoffer.

Hos Fischer Pure Nature vil du altid få den bedste vejledning om færdigproducerede hud- og hårplejeprodukter. Vores vejledning giver vi naturligvis også til private label.

Det er eksklusive og økologibaserede kropspleje produkter, som plejer og beskytter huden i en stresset hverdag.

Ingen Parabener

Du kan ofte finde parabener i personlige plejeprodukter, hvor de anvendes som konserveringsmidler for at forhindre at der vokser bakterier og svampe. Bakterier og svampe, kan dels medvirke til at ødelægge produktet og dels kan det give hudinfektioner. Da vi hos Fischer Pure Nature tilbyder det ‘naturlige’ valg i vores naturkosmetikserie er de dårlige Parabener selvsagt bandlyste!

Du kan læse meget mere om parabener hos Astma-Allergi Danmark.