AROMATERAPI

Effektiv og behagelig afslapning og KUN med naturlige råvarer i aromaterapi produkterne.

 

  • Kun naturlige råvarer i produkterne
  • Fremme af skønhed og velvære.
  • Afbalancerende og stimulerende

Naturlige råvarer i aromaterapi produkterne

Aromaterapi er en effektiv og behagelig måde, hvorpå du kan blive afslappet og frisk igen efter en anstrengende dag.

Fischer Pure Nature ved, hvor vigtigt det er KUN at bruge naturlige råvarer i produkterne. Det er et bevidst valg og en holdning, der også kommer til udtryk i vores aromaterapiblandinger/olieblandinger.

Aromaterapi betyder, at man anvender æteriske olier til at lindre forskellige lidelser, samt til fremme af skønhed og velvære.

Den franske kemiker René-Maurice Gattefossé (1881-1950) gav behandlingen navnet AROMATERAPI I USA og England, hvor der er forsket meget i aromaterapi. Behandlingen er anerkendt på lige fod med zoneterapi og phytoterapi. Der findes bl.a. flere aromaterapiskoler og forskningscentre.

Behandlingen kan bl.a. foregå ved at smøre fortyndede olieblandinger på huden i forbindelse med massage eller med kompres, samt ved indånding af dampene. Der findes mange forskellige slags æteriske olier, hver med sit særkende, som fx duft og virkning.

I forbindelse med en behandling kan det være hensigtsmæssigt at blande flere æteriske olier for at forstærke virkningen (synergi: samvirke af stoffer, så virkningen forstærkes). I valg af blanding tages der udgangspunkt i de problemer og den person, der skal behandles.

Aromaterapi bruges som led i behandlingen af mange forskellige fysiske symptomer, men benyttes først og fremmest i afbalancerende og stimulerende øjemed, oveni at den øger følelsen af velvære, lindrer og forebygger bl.a. stress. Terapien kan desuden højne energiniveauet, styrke helbredet i gængs forstand og lindre mange forskellige fysiske skavanker.

Inhalation: 2-3 dråber kommes i en skål, kogende vand hældes over. Dæk hovedet med et håndklæde og inhaller dampene i ca. 5 min. eller så længe det føles behageligt.

Behandlingen kan fortages 3 gange dagligt.

Massage: Olien blandes op i mandelolie (eller anden vegetabilsk olie) i forholdet 20 dråber æterisk olie til 1 dl mandelolie. Massagen kan udføres efter behov.

Duftlampe: Duftlampens skål fyldes næsten op med vand. 5-10 dråber olier dryppes i, og lyset tændes. Herefter opholder man sig i nærheden. Olien vil spredes i luften. Vi anbefaler at der regelmæssigt bliver udluftet i et rum hvor der bruges duftlamper.

Rensningen af hud: Rens huden med 2-3 dråber æterisk olie på en våd vatrundel/klud.

0