Hjemmewellness

Begynd med at give ‘tid og plads’ til at nyde og forkæle dig selv; evt. med at gøre dit badeværelse ekstra indbydende med tændte stearinlys, dæmpet musik – og en bakke med fx urtete, vand og frugt, samt badelagener lagt til varme på en radiator eller et varmt gulv.

 1. Rør en UrteLer-maske op i en lille skål, og lad den ‘sætter sig’.
 2. Kom en hårkur i håret (lad den sidde under hele dit “wellness ophold”).
 3. Rens ansigt og hals med rensemousse for at fjerne gammel makeup og klargøre huden til den mineralrige UrteLer- maske. Når masken har fået en passende konsistens, fordeles den i ansigtet og på halsen. (Obs! undgå huden omkring øjne og mund). Lad masken virke i 15 min.
 4. Gå derefter i brusebad for at åbne alle porrer i huden samt vaske lermasken af.
 5. Mens huden er våd peeler du hele kroppen med en saltpeeling, som – effektivt fjerner affaldsstoffer og døde hudceller – og gør huden væsentlig mere modtagelig for efterfølgende plejecremer.
 6. Skyld nu saltpeeling af kroppen og hårkuren ud – og vask, med en plejende shampoo, under blid massage af hovedbunden. Afslut med en conditioner, hvis dit hår har brug for balsam effekten.
 7. Indsvøb dig i et varmt badelagen, så den sidste olie fra peelingen trænger bedre ind i huden.
 8. Slut af med en af vores plejende ansigtscremer og nærende bodylotion. Massér rigeligt – fx vores Aktivcreme – på fødderne, og tag et par skønne sokker på, natten over, så du vågner op med de blødeste babyfødder.

Slut et dejligt HjemmeWelless-ophold med at slappe helt af, evt. med en godt bog i sengen, en yndlingsfilm eller bare kærlighed, hvor du mærker din bløde hud og den dejlige fornemmelse af detox.

Fischer-pure-nature

x

 • Muskelopvarmende olieblanding

  65,00 DKK350,00 DKK

 • STYRK LUGTESANSEN #1

  260,00 DKK


 • STYRK LUGTESANSEN #2

  210,00 DKK


 • DIFFUSER CERALIA AROMA

  500,00 DKK

Find vej

Kontakt os

Kontakt info

Danstrupvej 27 D
DK-3480 Fredensborg

+45 8648 5500
mail@fischer-pure-nature.dk

Åbningstider
MAN-TOR: 09:00 - 16:00
FREDAG: 09:00 - 14:00
LØR-SØN: Lukket

Kurv