DETOX

Detox – Nyt år og kroppen har brug for at blive udrenset, ikke kun indvendig men også udvendig. Dette kan gøre meget simpelt med skønne urter og produkter fra Fischer Pure Nature.

 

Dampbad: – Tørre urter. Brændenælde, Citronmelisse, Kamille, Lakridsrod, Morgenfrue og Pebermynte – afgifter og renser. – Med ca. en spk. af hver urt i et dampbad i gryde.

Et dampbad er rigtig godt for huden, og dampen i sig selv har en udrensende effekt. Et dampbad med urter blødgør huden og åbner porrerne. 
Sådan gør du:
Fyld en gryde med kogende vand og tilsæt urter. Lad det trække i 5 min.  Læn dig ind over gryden, og læg et håndklæde over din hoved, så du holder dampen inde. Du skal svede og have det varmt, men du må ikke blive skoldet, det må ikke gøre ondt. Bliv siddende i ti minutter. Herefter er det en god idé at afrense ansigtet med rensemousse og til slut lukke porrerne med koldt vand.

 

Bodyoil, til efter bad: – Mandelolie, Solsikkeolie, Grape, Krusemynte, Cypres, Pomerans og Bergamot, god imod appelsinhud og udrensende. 100 ml. olie, 10 dr. Grape, 3 dr. Krusemynte, 3 dr. Cypres, 3 dr. Pomerans og 3 dr. Bergamot.

Sådan gør du:

Bland de vegetabilske olier sammen med de æteriske olier i en skål og hæld det over på flaske. Fordel olien let over hele kroppen og masseres indtil huden er mættet. Kan med fordel anvendes efter bad på fugtig hud.

 

Saltscrub: – 20 ml. Arganolie eller Mandelolie, 2 dråber Fennikel, 4 dr. Enebær, 6 dr. Citron, 5 dr. Bergamot. 150 g. salt.

Sådan gør du:

Bland de æteriske olier sammen med 20 ml. vegetabilske Olie. (mandel eller Argan olie). Bland derefter din olie blanding i saltet, bland det godt sammen, hvis du syntes den er for hård tilsætter du mere vegetabilsk olie.

Gnid saltscrub’en ind i din hud i cirkulære bevægelser. En god ide er at give lidt ekstra opmærksomhed på knæ, albuer og baller. Når du er færdig med at skrubbe hele kroppen med salt scrub, tænder du for vandet, og skyller alt saltet af kroppen. Din hud vil nu være mættet, og føles utrolig blød.